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LEGAL ETHICS OPINION 240  CHANGE IN FIRM MEMBERSHIP –  

CONFLICT. 
 
     
    It is not improper for a firm to continue representing clients adverse to the clients of 
another firm with which the firm's new partner was previously associated, so long as the 
new partner did not personally represent said adverse clients while with the former firm 
so long as all clients consent to such continued representation after full disclosure. [See 
also II: DR:5-105(C).] 
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   Legal Ethics Committee Notes. – Under Rule 1.9(b), neither the new lawyer nor the 
new law firm will be disqualified if while at the old firm the lawyer neither participated 
in the same or substantially related matter nor acquired any material confidential 
information. 


